bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++ Partnerët Cloud 2.0 (CloudToken) mund ta përdorin këtë faqe interneti me të dhënat e tyre dhe Referral-Code e tyre. +++ Info +++

CLOUD 2.0 (Cloud Token) Programi i Bonusit - Plani i Marketingut / Plani i Kompensimit të Distributorit CTO - Apple APP Store + Google Play - Pagesa ditore e komisioneve partnere. Për shembull, ju merrni një bonus prej 100% për partnerët tuaj të drejtpërdrejtë në fitimet e tyre.


shqiptar, Albanian - Albania,
Referuesit dhe shpërndarësit do të gjeni të gjitha informatat dhe detajet rreth planit të marketingut / planit të kompensimit këtu.: Bëni para duke u bërë partner. Sipas planit të marketingut, komisionet mbi 21 nivele paguhen. CTO Shqipëri, Albania
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english,
Shtëpi - CLOUD 2.0 (Cloud Token) Programi i Bonusit - Plani i Marketingut / Plani i Kompensimit të Distributorit Faqe e uljes CLOUD 2.0 - CLOUD 2.0 (Cloud Token) Programi i Bonusit - Plani i Marketingut / Plani i Kompensimit të Distributorit
CLOUD 2.0 (CloudToken)
Program Affiliate
Rekomandoni CLOUD TOKEN dhe merrni bonuse atraktive!

Cloud Token aktualisht paguan një bonus mujor prej 6-12% për depozitat në botën Jarvis-AI. Këto pagesa për partnerët në downline tuaj do t'ju japë një bonus partner deri në 21 nivele.

Sa nivele ju merrni një bonus varet nga numri i partnerëve tuaj të drejtpërdrejtë "aktiv" (niveli 1). Partnerët aktivë janë partnerë me një depozitë në bot prej të paktën $ 500.

Ju do të merrni pagesën e bonusit përderisa partnerët tuaj nuk tërheqin depozitat e tyre nga bot (të ardhurat pasive). Bonusi i Partnerit do të paguhet çdo ditë në portofolin tuaj dhe ju mund të dispononi lirisht atë në çdo kohë.
Kushti për të marrë pjesë në programin e bonusit Cloud Token është që ju vetë jeni një partner aktiv.Plani i Bonusit CLOUD TOKEN
 
Bonus
Kualifikimi
Niveli 1
100%
1 partner i vet direkt aktiv
Niveli 2
50%
2 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 3
5%
3 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 4
5%
4 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 5
5%
5 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 6
5%
6 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 7
5%
7 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 8
5%
8 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 9
5%
9 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 10
5%
10 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 11
5%
11 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 12
5%
12 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 13
5%
13 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 14
5%
14 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 15
5%
15 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Niveli 16-21
5%
16 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë
Po, ju keni lexuar saktë!
Si referues i Cloud Token, do të merrni të njëjtën bonus prej 100% që partnerët tuaj të drejtpërdrejtë marrin për depozitat e tyre në botën Jarvis AI.

shembull:
Një nga partnerët tuaj të drejtpërdrejtë do të donte të përdorte ofertën Jarvis AI-Bot. Për ta bërë këtë, ai transferon 0.5 BitCoin nga Portofoli në botin Jarvis AI dhe merr një bonus ditor prej, për shembull, 0.33% (10% në muaj).
Pagesa vjetore e bonusit për partnerin tuaj është atëherë rreth 0.5x365x0.0033 = 0.60225 BTC. Në një normë bitcoin prej $ 11,000, kjo barazohet me një pagim prej 6,625 dollarë në vit.

Referuesi merr të njëjtën sasi pagese të përditshme si një bonus partner - derisa partneri i tij apo saj të ndryshojë ose përdorë ndryshe depozitën e tij bot.

Pse është kaq e lehtë për të rekomanduar CLOUD TOKEN?
  • Rekomandohet vetëm të kaloni në një tjetër portofol të sigurt ku mund të realizohen fitime shtesë.
  • Asnjë paketë shitje, asnjë investim, asnjë urdhër dhe asnjë premtim për të ardhmen.
  • Plani i kompensimit më të thjeshtë me shpërblime shumë fitimprurëse dhe pagim të përditshëm.

Shkarkoni planin e zgjatur të bonusit (përfshirë bonuset e udhëheqjes) - Anglisht
Udhëzime Regjistrimi
Referral-Code: 1070748526

CLOUD 2.0 (Cloud Token) Programi i Bonusit - Plani i Marketingut / Plani i Kompensimit të Distributorit - Referuesit marrin një faqe të lirë / faqe ulëse kur regjistroheni me ekipin tonë - me Referral-Code tuaj. Është edhe më e lehtë për të fituar para.


CTO -vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht, Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, shqiptar - crypto wallet
shqiptar - cannabis plants
shqiptar - cannabis markt participation

Kërkoni një faqe falas të ekipit
Kjo faqe interneti me materialin tuaj Referral-Code dhe materiale të tjera marketingu ofrohet falas, nëse keni regjistruar më parë këtu në Cloud Token .


 

Kjo faqe në internet është një shërbim i IS-R
PARTNERË E PAVARUR E CLOUD TOKEN
Referral-Code : 1070748526


 
Ju faleminderit!

Vendimtar për suksesin tuaj është një ekip i fortë.
Ju do të merrni këtë faqe falas, si dhe faqet shtesë të uljes dhe materiale të mëtejshme të marketingut.


Thjesht shkruani adresën tuaj e-mail:


.

Cloud 2.0 (CloudToken) in Google Play + Apple APP Store - CTO :Një program shoqërues me një plan të shkëlqyeshëm të kompensimit / planit të marketingut që fiton bonuse mbi 21 gjenerata. - Ajo që ju rekomandoni është vetëm kalimi në një tjetër portofol të sigurt ku fitimet shtesë mund të realizohen. Asnjë shitje e parcelave, asnjë urdhër, asnjë rekomandim për një investim dhe pa premtime të ardhshme. Fitoni para vetëm me planin e shpërblimit për rekomandimin e APP-së. : CLOUD 2.0 (Cloud Token) Programi i Bonusit - Plani i Marketingut / Plani i Kompensimit të Distributorit !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Merrni komisione tërheqëse duke rekomanduar Cloud 2.0 (Cloud Token) - sipas një Plani të Kompensimit të Dëmshëm dhe Planit të Marketingut (CTO).

Copyright © 2021            Cloud 2.0 - termat dhe kushtet