bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++

A CLOUD 2.0 (Cloud Token) bónuszprogram - Marketing terv / forgalmazói kompenzációs terv CTO - Apple APP Store + Google Play - A partneri jutalékok napi befizetése. Például 100% -os bónuszt kap a közvetlen partnerei számára a nyereményeikért.


magyar, Hungarian - Hungary,
A referensek és a forgalmazók itt találják meg a marketingterv / kompenzációs terv minden információját és részleteit.: Keressen pénzt, ha partnerré válsz. A marketing terv szerint a 21 szint fölötti jutalékot kifizetik. CTO Magyarországon, Hungary
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Slovenian, Slovak, Serbian, Swedish, spanish, romanian, Portuguese, Russian, Italian, Norwegian, German, Hungarian, Polish, Chinese, Japanese, Croatian, Dutch, hindi, Greek, French, Finnish, danish, Czech, Bosnian, Bulgarian, belarusian, english, Albanian,
Tierfutter Direktvertrieb

Katzenfutter Kaufen

Tierfutter kaufen

Nahrungsergaenzung kaufen

Hundefutter kaufen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter bestellen

Hundefutter bestellen

Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Direktvertrieb

Főoldal - A CLOUD 2.0 (Cloud Token) bónuszprogram - Marketing terv / forgalmazói kompenzációs terv CLOUD 2.0 céloldal - A CLOUD 2.0 (Cloud Token) bónuszprogram - Marketing terv / forgalmazói kompenzációs terv
CLOUD 2.0 (CloudToken)
Partnerprogram
Ajánlja a CLOUD TOKEN-t és vonzó bónuszokat!

A Cloud Token jelenleg 6-12% -os havi bónuszt fizet a Jarvis-AI botban lévő betétekért. Ezek a befizetések a downline-os partnereinknek legfeljebb 21 szintű partner bónuszt kapnak.

Hány szintet kap a bónusz, a saját "aktív" közvetlen partnereinek számától (1. szint) függ. Az aktív partnerek olyan partnerek, akiknek legalább 500 dolláros befizetése van.

A bónusz kifizetést addig kapja, amíg partnerei nem vonják vissza betéteiket a botból (passzív jövedelem). A Partner Bónusz naponta kerül kifizetésre a pénztárcádba, és bármikor szabadon rendelkezhet.
A Cloud Token bónuszprogramban való részvétel feltétele, hogy Ön aktív partner.Bónusz terv CLOUD TOKEN
 
Bonus
Képesítést
1 szint
100%
1 saját közvetlen aktív partner
2 szint
50%
2 saját közvetlen aktív partner
3 szint
5%
3 saját közvetlen aktív partner
4 szint
5%
4 közvetlen aktív partner
5 szint
5%
5 saját közvetlen aktív partner
6 szint
5%
6 saját közvetlen aktív partner
7 szint
5%
7 közvetlen aktív partner
8 szint
5%
8 saját közvetlen aktív partner
9 szint
5%
9 saját közvetlen aktív partner
10 szint
5%
10 saját közvetlen aktív partner
11 szint
5%
11 saját közvetlen aktív partner
12 szint
5%
12 saját közvetlen aktív partner
13 szint
5%
13 saját közvetlen aktív partner
14 szint
5%
14 saját közvetlen aktív partner
15 szint
5%
15 saját közvetlen aktív partner
16-21 szint
5%
16 saját közvetlen aktív partner
Igen, helyesen olvastad!
A Cloud Token-hez való hivatkozásként ugyanazokat a 100% -os bónuszokat kapja meg, amellyel közvetlen partnerei a Jarvis AI botjában kapnak betéteiket.

például:
Az egyik közvetlen partnere szeretné használni a Jarvis AI-Bot ajánlatot. Ehhez 0,5 BitCoin-t utal át a pénztárcából a Jarvis AI botra, és például napi 0,33% bónuszt kap (10% havonta).
Az éves bónusz kifizetés a partnerednek körülbelül 0,5x365x0,0033 = 0,60225 BTC. A $ 11,000-os bitcoin-rátával ez évi 6 625 dolláros kifizetésnek felel meg.

A Referrer ugyanolyan mennyiségű napi kifizetést kap, mint a partner bónusz - amíg partnere megváltozik, vagy másképp használja a botbetétet.

Miért könnyű ajánlani a CLOUD TOKEN-t?
  • Csak egy másik, biztonságos pénztárcába kell átköltözni, ahol további nyereség érhető el.
  • Nincs csomag értékesítés, nincs befektetés, nincs megrendelés és nem ígéretes a jövőben.
  • A legegyszerűbb kompenzációs terv nagy jövedelmező bónuszokkal és napi kifizetéssel.

Töltse le kibővített bónusz tervet (beleértve a vezetői bónuszokat) - angolul
Regisztráció útmutató
Referral-Code: 1070748526

A CLOUD 2.0 (Cloud Token) bónuszprogram - Marketing terv / forgalmazói kompenzációs terv - A refererek ingyenes webhelyet / céloldalat kapnak, amikor regisztrálnak a csapatunkkal - a Referral-Code. Még könnyebb pénzt keresni.


CTO -vietnami, ukrán, török, thai, szlovén, szlovák, szerb, svéd, spanyol, román, portugál, orosz, olasz, norvég, német, magyar, lengyel, kínai, japán, horvát, holland, hindi, görög, francia, finn, dán, cseh, bosnyák, bolgár, belorusz, angol, albán, Magyarországon, Hungary
magyar, Hungarian - Magyarország, magyar - crypto wallet
magyar - cannabis plants
magyar - cannabis markt participation
magyar - earn money in cannabis crowd founding
Cannabis- CrowdGrowing platform - magyar
magyar - Staking your Crypto
Staking your Crypto

Kérjen ingyenes csapat weboldalt
Ez a webhely a Referral-Code és más marketing anyagokkal ingyenesen biztosított, ha korábban regisztráltál itt: Cloud Token .


 

Ez a webhely az IS-R szolgáltatása
A CLOUD TOKEN FÜGGETLEN PARTNERJA
Referral-Code : 1070748526


 
Köszönjük!

A siker szempontjából döntő az erős csapat.
Ezt a honlapot ingyenesen, valamint további céloldalakat és további marketing anyagokat kap.


Egyszerűen adja meg e-mail címét:


.

Cloud 2.0 (CloudToken) in Google Play + Apple APP Store - CTO :Egy affiliate program egy zseniális kompenzációs tervvel / marketingtervvel, amely több mint 21 generációs bónuszt szerez. - Azt javasoljuk, hogy csak egy másik, biztonságos pénztárcára vált, ahol további nyereményeket lehet megvalósítani. Nincs csomagküldés, megrendelés, befektetési ajánlás és jövőbeli ígéretek. Keressen pénzt a bónusztervvel egyedül az APP ajánlása érdekében. : A CLOUD 2.0 (Cloud Token) bónuszprogram - Marketing terv / forgalmazói kompenzációs terv !


magyar, Hungarian - Hungary, Magyarországon, Hungary
/ Albanian, english, belarusian, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Dutch, Croatian, Japanese, Chinese, Polish, Hungarian, German, Norwegian, Italian, Russian, Portuguese, romanian, spanish, Swedish, Serbian, Slovak, Slovenian, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Vonzó jutalékokat kaphat az Cloud 2.0 (Cloud Token) ajánlásával - egy zseniális kompenzációs terv és marketingterv (CTO) szerint.

Copyright © 2023            Cloud 2.0 - Felhasználási feltételek