bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++ A Cloud 2.0 (CloudToken) partnerek használhatják ezt a weboldalt az adatokkal és a Referral-Code-el. +++ Info +++

CLOUD 2.0 (Cloud Token) MERCHANT PROGRAM (kereskedőprogram) / POS (értékesítési pont) CTO - Apple APP Store + Google Play - A kereskedők 1% -ot keresnek közvetlenül az CLOUD-MERCHANT programmal (a POS gépeken keresztül nem fizetünk tranzakciós díjat fizetési hálózatunk használatáért), a többit az értékesítési iroda kapja meg.


magyar, Hungarian - Hungary,
A Cloud-Merchant segítségével a kereskedők elfogadhatják a digitális eszközöket fizetési eszközként. A CloudToken (CTO) az POS rendszeren keresztül bárhova átvihető árukhoz és szolgáltatásokhoz.: Képzelje el, egy partner tíz kereskedőt győzött meg, akik az CLOUD MERCHANT programot használják. Minden kereskedőnek napi 200 tranzakciója van az POS gépen keresztül. A partner tranzakciónként 0,5% -ot kap. Ez tényleges maradványjövedelem. CTO Magyarországon, Hungary
Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Slovenian, Slovak, Serbian, Swedish, spanish, romanian, Portuguese, Russian, Italian, Norwegian, German, Hungarian, Polish, Chinese, Japanese, Croatian, Dutch, hindi, Greek, French, Finnish, danish, Czech, Bosnian, Bulgarian, belarusian, english, Albanian,
Főoldal - CLOUD 2.0 (Cloud Token) MERCHANT PROGRAM (kereskedőprogram) / POS (értékesítési pont) CLOUD 2.0 céloldal - CLOUD 2.0 (Cloud Token) MERCHANT PROGRAM (kereskedőprogram) / POS (értékesítési pont)
CLOUD MERCHANT / POS MACHINE

Az CLOUD MERCHANT és a POS rendszer együttesen egy egyetemes megoldás világszerte a kereskedők számára, akik kriptovalutában kívánják elfogadni a kifizetéseket.


Jelenleg sok kereskedő nem fogadja el a digitális eszközöket. Ennek egyik oka, hogy likviditási okokból a lehető leggyorsabban vissza kell cserélni a digitális valutákat a FIAT pénznemre.

Hogyan működik a CLOUD MERCHANT kereskedő program:

A partnerek / tagok regisztrálhatnak kereskedõként (szolgáltatások és áruk). A kereskedőknek át kell nézniük az Ügyfél ismerete (KYC) folyamatot. Az elfogadott kereskedők ezután kapnak egy POS készüléket (értékesítési pont), vagy egyszerűen csak szokásos mobiltelefonjukat használják.

A kereskedők további bevételt kapnak az ügyfelek legfontosabb elfogadott digitális eszközeinek feldolgozásából. (ETH, BTC, LTC, BCH, CTO ...).
Azok a partnerek / kereskedők, akik további kereskedőket regisztrálnak, bónuszt kapnak az általuk ajánlott kereskedők generált eladásaiért.


Amikor az ügyfelek az árukért / szolgáltatásokért digitális eszközökkel fizetnek, az eszközöket elküldik az CLOUD 2.0 RIBBONS / OTC (Over the Counter) azonnali átalakítás céljából. A kereskedő kiválaszthatja, hogy az RIBBONS / OTC-en keresztüli értékesítésük hány százalékát közvetlenül átváltják-e saját pénznemre, és azonnal eljuttatják a kereskedő bankszámlájára. Minden automatikusan megtörténik.

A kereskedő 1% díjat kap, az a partner / tag, aki azt javasolta, hogy a kereskedő 0,5% -ot kapjon, és a 0,5% -ot a társaság kapja.
A kereskedők készpénzpontként is működhetnek, és értékesíthetnek vagy kereskedhetnek kriptovalutákkal és CTO-kkal (például CTO adat a Cloud 2.0 SimCard használatához). A kereskedők ismét a kapott díjakból keresnek.

Csak a Cloud 2.0 felhasználói / partnerei / tagjai vehetnek részt a rendszerben. A következő 3 évben világszerte 20 millió kereskedővel működő hálózatot hoznak létre.
Miért egy Cloud 2.0 POS gép?
 • A digitális valuta és a Fiat tranzakciók mellett a POS rendszer támogatja a kiskereskedelmi információkat, a készletgazdálkodást, a rendeléskezelést, sőt a marketing és a lojalitási jutalom programokat is.
 • Ez a minden egyben megoldás a globális kiskereskedők számára, akik kriptovalutát akarnak elfogadni.
 • A Cloud 2.0 fizetési eszközként elfogadja a digitális eszközöket.
 • Az CloudToken (CTO) áruk és szolgáltatások esetében mindenütt elfogadható.
 • Azonnali tranzakciók a 4. generációs leggyorsabb blockchain technológiának köszönhetően.
 • Digitális eszközök kibocsátása és beszerzése.
 • Sok népszerű digitális eszköz támogatása.
 • Támogatja a digitális eszközök (például az Cloud 2.0 előre fizetett betéti kártya) kártyás fizetését.
 • Támogatás a 4. generációs mobil fizetési alkalmazásokhoz.
 • A negyedik generációs blokklánc-alapú pénztárca-kifizetések támogatása.
 • Azonnali szinkronizálás a Cloud 2.0 mobiltárca alkalmazással.
Az exkluzív Cloud 2.0 POS készülék megváltoztatja a világot!


COMING SOON


Regisztráció útmutató
Referral-Code: 1070748526

CLOUD 2.0 (Cloud Token) MERCHANT PROGRAM (kereskedőprogram) / POS (értékesítési pont) - Forradalmian új CLOUD MERCHANT programunkkal és szorgalmas partnereinkkel / tagjainkkal bízunk benne, hogy több mint 20 millió kereskedőt nyerünk szerte a világon. Az POS rendszer támogatja a BTC, ETH (ERC 20), CTO, DAI és más népszerű digitális kripto valutákat.


CTO -vietnami, ukrán, török, thai, szlovén, szlovák, szerb, svéd, spanyol, román, portugál, orosz, olasz, norvég, német, magyar, lengyel, kínai, japán, horvát, holland, hindi, görög, francia, finn, dán, cseh, bosnyák, bolgár, belorusz, angol, albán, Magyarországon, Hungary
magyar, Hungarian - Magyarország, magyar - crypto wallet
magyar - cannabis plants
magyar - cannabis markt participation
magyar - earn money in cannabis crowd founding

Kérjen ingyenes csapat weboldalt
Ez a webhely a Referral-Code és más marketing anyagokkal ingyenesen biztosított, ha korábban regisztráltál itt: Cloud Token .


 

Ez a webhely az IS-R szolgáltatása
A CLOUD TOKEN FÜGGETLEN PARTNERJA
Referral-Code : 1070748526


 
Köszönjük!

A siker szempontjából döntő az erős csapat.
Ezt a honlapot ingyenesen, valamint további céloldalakat és további marketing anyagokat kap.


Egyszerűen adja meg e-mail címét:


.

Cloud 2.0 (CloudToken) in Google Play + Apple APP Store - CTO :A POS gépekkel azonnali tranzakciókat végezhet a 4. generációs leggyorsabb blockchain technológiával. Az Cloud Merchant program támogatja a digitális eszköz fizetési kártyákat. A CloudToken (CTO) mindenhol elfogadható áruk és szolgáltatások számára. - A kereskedők digitális eszközöket költenek és vásárolhatnak. Az exkluzív Cloud POS készülék megváltoztatja a világot. Az Cloud Merchant program átjárót kínál a pénzügyi szolgáltatók számára és a tömeges elfogadás kulcsát : CLOUD 2.0 (Cloud Token) MERCHANT PROGRAM (kereskedőprogram) / POS (értékesítési pont) !


magyar, Hungarian - Hungary, Magyarországon, Hungary
/ Albanian, english, belarusian, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Dutch, Croatian, Japanese, Chinese, Polish, Hungarian, German, Norwegian, Italian, Russian, Portuguese, romanian, spanish, Swedish, Serbian, Slovak, Slovenian, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Az CLOUD 2.0 (Cloud Token) MERCHANT PROGRAM (kereskedõprogram) a mindent egyben megoldás a globális kiskereskedõk számára, akik kriptovalutát akarnak elfogadni.

Copyright © 2022            Cloud 2.0 - Felhasználási feltételek